image/svg xml
Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het Plan

De vier heren

Het nieuwbouwplan De vier heren is gelegen aan de Noordelijke Dwarsweg 90 te Zevenhuizen. Dit is op steenworp afstand van de kern van Zevenhuizen. 

U woont heerlijk comfortabel in De vier heren. Deze 4 villa’s zijn gelegen op zeer grote kavels en hebben een extra brede garage. Parkeren kan op uw eigen terrein. Op de oprit van uw woning is voldoende ruimte. Heerlijk toch?

De villa’s hebben een uitermate gunstige ligging met een heerlijke achtertuin op het zuiden. Aan de voorzijde zijn de villa’s georiënteerd op de Noordelijke Dwarsweg. 

Eenheid in verscheidenheid 

De woningen hebben een identieke basisplattegrond, maar ze zijn ieder uniek qua ontwerp, architectonische kenmerken en kleur- en materiaalgebruik. Gezamenlijk vormen de villa’s een chique eenheid. Bij het ontwerp is duidelijk aansluiting gezocht bij de verschillende kenmerken van de lanen en linten die de gemeente Zuidplas rijk is.

Architectuur

Dennis van den Bosch, van Bureau 070, is de architect van De vier heren.  Wat inspireerde hem, waar lagen de uitdagingen en hoe heeft hij ervoor gezorgd dat woonkwaliteit voorop staat? Dennis vertelt.

De vier heren schaart zich bij de historische typologie van de lintbebouwing. De woningen zijn omringd door groen en passen qua karakter bij de omgeving. 

De oriëntatie van de kappen sluit hierbij aan. Tussen de woningen is architectonisch onderscheid gemaakt met een spel van horizontale en verticale belijning. Er wordt metselwerk met horizontaal reliëf toegepast maar ook een verticaal metselwerk penant. Per woning is een subtiel verschil in kleurenpalet en verdeling van de raamroedes. Zo krijgt iedere woning een uniek ‘gezicht’ gericht naar de Dwarsweg. 

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring